Krenari! Kjo vajzë shqiptare ka arritur majat dhe është kaq e re në moshë: Na i bëri zemrën mal!

Bjorka Duka është juriste pranë European Court of Human Rights (Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut) në Strasburg. Ajo ka shërbyer për dy vjet si asistente legale pranë Ministrisë së Drejtësisë dhe si Sekretare e Përgjithshme e ELSA (Shoqata Evropiane e Studentëve të Drejtësisë).

 

Nëse të pëlqen Shpërndaje me të tjerët