Pas zhg.ënj.imit në Dhërmi, gazetari shqiptar shkon në Antalia dhe tregon rezultatin: Për 4 ditë z.ura 5 dash.nore!

Gazetari Bledi Mane, i njohur për “bëmat” e tij, prej disa ditësh ndodhet në Turqi. Andej ai po kalon edhe disa ditë pushimesh, ku edhe tregon rezultatet “e punës”, pas zh.gënj.imit që thotë se kishte pë.suar në Dhërmi.

“Katër ditë pushime në Antalia, zura 5 das.hnore: një turke, dy ruse, dy angleze”, tha Bledi Mane, plor krenari, krahas fotos, që bëri publike në rrjetet sociale. Më tej ai bëri krahasimin me Shqipërinë.

-“Katër ditë pushime bëra edhe në Dhërmi dhe zura 5 dash.norë: një kuksian, një vlonjat, dy tironca dhe një tropojan…”, – tha iron.ikisht gazetari, që duket se ka dashur të tregojë se fem.rat në plazhet e Turqisë janë shumë më të shoqërueshme dhe pa.qësore, madje të dhurojnë edhe momente gëzimi. Pamjet jane menjehere ne vazhdim, KLl.K0 per ta H4PUR! /Për më shumë detaje shtyp hapsirën më posht. /noa.al/