Zgjat 14 ditë : Ja kura e cila do të largoj yndyrën nga trupi juaj, u nevojitën 2 përbërës

Nëse vuani nga yndyra në gj ak, atëherë kjo reçetë është e përkryer për ju. Për shkak të jetës dinamike, ke qushqyerjes dhe mungesës së aktivitetit fizik, rritja e yndyrës në gj ak është një sëm. undje mjaft e shpeshtë.

Ndonjëherë te personat me yndyrë të shtuar në gj ak mund të vërehen depozitat yndyrore nga indi dhjamor me ngjyrë të verdhë në formë të ko ckave ose në fomë të nyjeve në kapakët e sipërm të syve ose në pjesë të tjera të trupit.

Me përparimin e sëmundejes vjen deri te trashja e mureve të arterieve, duke kontribuar edhe faktorë të tjerë të rrez. ikshëm (si që është duhani, alk. oli, nikotina), dhe si pasojë e gjithë kësaj, për fat të k eq, janë sëm. undjet kardiova skulare të cilat janë një ndër arsyet kryesore të vde. kjes në botë dhe te ne.

Nëse keni nivele të larta të yndyrës në gj ak, ju rekomandojmë këtë reçetë, sepse ju ka ndihmuar shumë personave.

Përbërësit: Fiq të thatë dhe uthull molle.

Këtë ilaç përgatiteni në mbrëmje, dhe konsumojeni në mëngjes. Merrni tre fiq të thatë dhe shp oni me kruese dhëmbësh në të gjitha anët (duke formuar vrima) dhe pastaj vendosni në enë qelqi në të cilën më herët duhet të vendosni 2 decilitër uthull molle.

Le të qëndrojnë gjatë gjithë natës, kurse në mëngjes hani që të tre fiqat e tharmët. Mbetjen nga uthulla mos e hudhni, por në të njejtën, natën në vazhdim përgatitni përsëri të njejtën recetë, pra përsëri vendosni 3 fiqa të tjerë për konsumim ditën e ardhëshme.

Këto 2 decilitra uthull përdorni 7 ditë, pjesën më të madhe do ta thithin fiqat. Ditën e tetë merni 2 decilitra uthull të re dhe përsërini procedurën edhe për një javë.

Procedura për largimin e yndyrës zgjatë 14 ditëamor me ngjyrë të verdhë në formë të ko ckave ose në fomë të nyjeve në kapakët e sipërm të syve ose në pjesë të tjera të trupi