A mund ta gjeni saktësisht numrin e bletëve?

Të pa ide se çfarë të bëni të dielën? Ne kemi përgatitur një test për trurin tuaj.

Artisti hungarez Gergley Dudas, i cili shpesh ndan enigma në blogun dhe në librat e tij, ka ndarë një test të trurit, duke sfiduar lojtarët për të numëruar të gjitha bletët në një fushë gjelbëruese.

Ndonëse numrimi mund t’iu duket i thjeshtë, bletët në foto janë fshehur jashtëzakonisht mirë, duke e bërë testin më sfidues.

Ilustruesi, i njohur si Dudolf, ndau enigmën në Facebook ku ndjekësit e tij mbetën duke “kapur kokën”.

Mendoni se arrini ta gjeni numrin e saktë të bletëve? Analizojëni fotografinë e mëposhtme.

Ende nuk keni përgjigje konkrete për numrin e bletëve? Fotografia e mëposhtme do ua lehtësojë paksa punën.

Nëse as kjo fotografi nuk iu kreu punë, përgjigja përfundimtare është 52.