Kuj/des nëse fëmijët tuaj ulen në këtë mënyre duhet të lexoni këtë patjetër!! (Video)

Ai tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa
Femijët falë kockave të tyre të njoma kanë mundësinë të bëjnë lëvizje e ulje të komplikuara. Sic është dhe ulja në formë W shkruan Shqipëriaime.al
Ky pozicion konsiderohet si shumë komod nga fëmijët se u jep idenë që shtylla kurrizore është e mirëmbajtur por në fakt nuk është keshtu.
Kjo me kalimin e kohës shkakton shumë probleme serioze për femijët. Nëse përdoret gjatë viteve të para të jetës mund të bllokoj zhvillimin në aparatin e lëvizjeve të këmbëve, ose deri aty sa i bën gjunjët të bëjnë lëvizje jo natyrore duke shkaktuar kycje të pa sakt të gjunjëve.

Ai tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa
Të gjith prinderit duhet të lexojnë këtë artikull në mënyre që të shmangin probleme të tilla, kontrolloni gjithmone pozicionin e uljes së fëmijës tuaj mësojini mënyrën saktë e të ulurit ja vlen për të ardhmen e tyre, për këmbët dhe për shtyllën kurrizore të fëmijëve tuaj