‘Shisja në treg’, Adrola Dushi rikujton të shkuarën dhe tregon punën e parë që ka bërë

E ftuar në “Pop Culture”, Adrola Dushi na ka njohur me atë anë të sajën për të cilën dinim shumë pak. Modelja e ka thënë gjithmonë se është me origjinë nga Rrësheni dhe se ka ardhur në Tiranë në moshën 18-vjeçare, por shumë pak kemi ditur si ka qenë jeta e saj në Rrëshen.

Ajo ka treguar se ka një lidhje të ngushtë me qytetin e saj të lindjes dhe ka marrë shumë nga ai:

E pyetur si ka qenë fëmijëria e saj në Rrëshen dhe cila është puna e parë që ka bërë, Adrola ka zbuluar detaje që nuk i kemi ditur.

 

Dojna ka zbuluar se para se të bëhej Adrola e famshme, njerëzit e afërt e kanë thirrur atë, Ola. Por ku ndryshon Adrola nga Ola?