Sonila Meço habit me postimin, publikon një foto dhe thotë: Ndryshimi i madh po vjen!

Moderatorja e mirënjohur sonila Meço ka trazuar ujrat në rrjet vetëm me publikim e një foto në Ins taStory.

Moderatorja ka publikuar një foto në të cilën lexohet: Ndryshimi po të telefonon. Ajo e ka shoqëruar foton me emojin me fytyra me zemra dhe duket shumë e lumtur për këtë fak.

Por duke lënë të fshehta detajet, aludimet e shumta kanë nisur. A ka lidhje ky ndryshim me jetën peronale të Sonila Meços apo me karrierën? Na mbetet të presim.

Kujtojmë se moderatorja dhe bashkëshorti i saj, Drini Jasa janë prindër të një vajze 9-vjeçare, Amaris dhe aktualisht Sonila Meço po moderon emisonin “Tempora” në Ora News.