Fùndjava do të jètë si “bíngò”, ja cilët janë ata që do t’i kèni shumë zílí

Në ástròlògjí, sa herë që një fùndjavë hýn me një numër çift, thùhet se do të jetë një ditë që sjèll vetëm të mira.

Dhe për këtë rrádhè, dita e nèsërme e 16 tetorit, do të nísë një nga fùndjavat, që juve thùhet se do t’ju lèrë pa fjálë për fáktin se me ç’mùnd të përbálleni.

Por, jo për t’i pátur zílí, por janë tri shenja që jánë pak më me fát në kráhásim me të tjerát dhe kështu ju do të kènáqèni nëse kèni ndonjë nga ato pránë.

Fùndjava mùnd të jètë si një “bíngò” për gáfòrrèt sepse bèsími i tyre dhe shpírti i çíltër i bèn që të márrin më të ëmblën nga e tashmja.

Jeta e kësaj shènje fùtèt në një dímènsíòn stábíliteti dhe shumë gèzíme i prèsín si në jetë, ashtu edhe në márrèdhèniet me fámiljarët.

Por, dùhèt vetëm që të çlíròheni nga mèndímet e zèza që mùnd t’ju kètë shkáktuar e shkùara dhe shíhni vetëm anët pozítive të jetës.

Është shènja “mbrèt” dhe ndáj dhe në këtë lístë të fátit të mirë nuk do të mùngòjnë as luanët.

Juve do t’ju dùhèt që të lèvízni pak më shumë dhe të “ndízní” motorët sepse shumë ide, ímpènjime dhe pláne do të të kríjòhen dhe juve dùhet që të jèni të përgátitur për t’i mènáxhuar ato.

Njerëzít që ju rrínë pránë do t’ju dhùròjnë më shumë dashuri, ndërsa ju do t’u shèrbèni atyre si një hájmáli me të gjitha të mírát që mbáni mbi supe.

Nëse dòni të dini diçka shumë të vèçantë, díjeni se këto kòhë dùhèt të vísheni me vèshje të çelùra dhe dítën tuaj më të mirë e kèni dátën 25.

Zgjòhù dhe bèhù gáti për shumë të mira edhe ti shígjètar sepse më 16 tetor për ju hápet një dèrë e madhe fáti që háp rrugë të reja për një ndrýshím madhor të jetës.

Në lùtjet tuaja kèrkòjini univèrsít që të rèálizojë ëndrrát, por díjeni se endrrát tuaja dùhèt të jènë sa më të prèkshme dhe jo ímágjínatë e kòtë.

Për të rèalizuar këtë, ju dùhèt të gjèni qètèsi në mèndjen tuaj dhe të mèrrni ato vèprime, të drèjtuar vetëm nga zèmrá juaj.

Párá se të ndòdhë fènòmèni më i madh i tetorit që është kríjimi i hënës, juve do t’ju nísë t’ju plòtèsohèt një dèshírè dhe sa për ta dítur do të líndè një projèkt që për ju ka qènë i pa-mùndùr më párë.