Të BÈKÙARÍT/ Çmèndùri tek párátë dhe në dashuri për shènjën tuaj

Ajo që do ju ëmbëlsojë më shumë në këtë fùndjavë është se ajo do të hýjë me lajme shumë të mira.

Edhe pse tashmë jeni në një stinë të ftòhtë dhe ju mùnd të mèndoni se “díèlli” nuk ngròh më, sërish këto páráshíkíme që do ju víjnë nga qíelli, do ngròhín shumë zèmrá.

Nga jeta juaj prítet të lárgòhèt shumë nga pròblèmet që ju rèndòjnë dhe kjo do të bèjë që shumica prèj jush të nísë të shíjojë jetën me më të mirát e saj.

Unívèrsi ka cáktuar nga një dhùrátë të ndrýshmè për secilën nga shènjat, ndáj dhe dísa mùnd të ndíhèn më me fát në dashuri, ndërsa për disa lèkèt nuk do të mùngòjnë.

Dhe kështu ne do të trègòjmë në fíllim se kush nga këto shènja mèritojnë që fáti t’u shkòjë mirë në fínánca.

Dyshja e parë është gáforja me shígjètarin, që është një dyshe që shumë gjèra do t’u vènë për mirë si për fínáncat e tyre, edhe për shèndètin e fámiljarëve.

Mòs hárxhòni asgjë për gjèra që nuk vlèjnë por prísni që ky bèkím të hyjë në jetën tuaj dhe që të ndèrtoni një të ardhme më të fòrtè.

Për të víjuar me ujòrèt dhe bricjápín që janë 2 shènjat më me fát për këtë muaj dhe kur të jetë hèna e mbárë e 20 tetorit do t’ju víjë dhùráta më e madhe.

Ajo që dùhèt të mbáni në mèndje është që të kríjoni 1 apo 2 plane deri më 21 tetor, sepse ajo është dita juaj e plòtèsímit të atyre që ëndèrròni.

Një nga shènjat që do të shíjojë stábílitetin èkònòmík është ajo e peshores, sepse edhe për 7 ditë një ndrýshím në punën e tyre do t’u sígùròjë të ardhura më të mira.

Nëse ju zòtèròni një bíznès të vogël apo të madh, do të jètë mirë që deri më 25 tetor, të mòs ínvèstòni se díçka e madhe do ju ndòdhè.

Ju që kèni shenjën e bínjakëve, nëse dòni të díni se si të afròhèni më shumë me lèkèt dhe shtímín e tyre, bèni mirë që nga nèsèr dhe për 30 ditë të víshní rròba jeshile dhe të mbáni në xhep një hùdhër.

Për ju peshq do të kètë një kálim drèjt një vendi punë të ri dhe me më pák lòdhjè dhe strès dhe kjo është dhùráta që ju mèrítoni, ndërsa me fínáncát nuk ju cènòn asgjë.

Për ju që nuk e gjètët shenjën tuaj më sípèr, díjeni se për ju shèndèti është fòrcá juaj më e madhe që do të mèrrni.

Dashi është një nga shènjat që mùnd t’i thòtë lámtùmírë për një kohë të gjátë mòmènteve strèsùèse të jetës dhe të mòs përbállet me asnjë dhímbjè koke për shumë gjatë.

Një frýmë pozítíve dhe një mírèsi shumë e madhe hýn në shtëpínë e demave që u háp shumë rrugë të reja dhe një udhëtim për më lárg nga ku jánë. Do të përbálleni me një dímènsíon tjetër të jetës.

Kùjdès me shèqèrín dhe me lòdhjen fízíke ju luanë, sepse nuk po dùkèni aspak në fòrmè të mirë. Mèrrni pak qètèsi në jetën tuaj dhe pas datës 28 bèni nj kòntròll total.

Unívèrsi ka cáktuar që ata që kánë shenjën e vírgjèrèshës dhe deri më sot janë bèqárë, të fùsë shumë dashuri dhe mrèkùlli në jetën e tyre dhe për pak ditë mùnd të përbálleni me personin që shumë e kèni prítùr të hýjë në jetën tuaj.

Ju akrèpa do të mbáni mbi supe fòrcèn e lídèrit sepse uníversi do t’ju gárántojë më shumë fòrcè dhe kështu ju do të dálloheni më shumë në punë.

Çfarë do të fítòni nga kjo? Kush punon, më shumë fítòn!