Shumë pak njerëz në botë kanë mundur ta gjejnë gab/imin në këtë fotografi!

Ai tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa
Shikojeni fotografinë dhe mundohuni ta gjeni gabimin në këtë foto!Të gjithë kanë të veshura xhinse dhe bluza: baba dhe djali të bardha, ndërkaq nëna dhe vajzat, rozë.E gjitha është OK, vetëm një gjë nuk shkon.
A po e shihni se cila?
Vetëm 1% e njerëzve kanë arritur ta gjejnë gabimin!

Ai tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa